7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 22 de novembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noi, 18 anys
Mai m'he liat amb algú i estic desesperat. Escric a un munt de noies per veure si connectem, però sempre que quedem i em veuen per primer cop se'n van i em bloquegen. Sé que soc lleig però tampoc tant.

Noia, 16 anys
Sé que un mestre de la meva escola ha follat amb una companya meva de classe. Estic molt incòmoda sabent aquesta informació i no puc mirar-lo a la cara quan me'l trobo pels passadissos.

Noia, 15 anys
Sempre tontejo amb les meves amigues i m'agrada molt. Però no saben que no ho faig de broma, perquè en realitat soc bollera.

Noia, 15 anys
Quan tenia 13 anys, vaig descobrir que mons pares tenien un munt de joguines sexuals (vibradors, dildos, etc) i en aquell moment em va donar molt de morbo agafar un satisfyer i provar-lo, i vaig fer un squirt al llit de mons pares.

Noia, 14 anys
Sempre m'han agradat nois diferents i he estat a punt de sortir amb algun d'ells, però no ho he fet per por, ja que la meva mare diu que no tinc edat tenir nòvio perquè «és de p*tes» i, si en tinc, em fotrà fora de casa.

Noi, 14 anys
Cada dia, abans d'anar a dormir, llenço un petó i un t'estimo al meu pare que és al cel.

Noi, 17 anys
Ja fa 5 anys que em considero gai, però ningú ho sap. Sempre he tingut fantasies amb alguns nois. Fa dues setmanes, la meva millor amiga em va començar a tractar d'una altra manera. La cosa és he començat a sentir coses i no sé què fer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: