Mor un altre fan de Taylor Swift al Brasil

per Redacció, el 21 de novembre de 2023 a les 11:00
Un fan de Taylor Swift ha mort assassinat al Brasil.

Dos agents han trobat sense vida el cos de Gabriel Mongenot de 25 anys, a la cantonada de l'Avenida Atlântica i la Rua Figueiredo de Magalhães.


Segons han explicat, el jove havia viatjat fins a Rio de Janeiro per assistir a un dels concerts del The Eras Tour que la cantant va suspendre per protegir als seus fans de les altes temperatures.

Va ser atracat durant la nit de diumenge a la platja de Copacabana.


La cosina del jove ha compartit un text on lamenta la seva mort i explica que haurà d'endur-se el cos del seu cosí mort cap a casa.

Segons han explicat els familiars, el seu cos es traslladarà al seu estat natal, Mato Grosso do Sul, i allà serà enterrat amb "el vestit que va dissenyar pel show de la Taylor Swift".

Divendres passat va morir una altra fan de l'artista degut a una parada cardíaca

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: