Desapareixeran els títols de cartró per viatjar per Barcelona?

per Redacció, el 21 de novembre de 2023 a les 10:00
Les targetes clàssiques de cartró T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran de vendre's a partir del 28 de novembre.

No desapareixeran de tot arreu de cop, sinó que les màquines s'aniran adaptant a poc a poc i es preveu que aquest canvi duri fins a mitjans de desembre.


Així doncs, a partir del 2024, aquestes targetes es podran aconseguir únicament amb la T-mobilitat, un sistema recarregable i sense contacte. 

La T-mobilitat tindrà format mòbil o de plàstic, com fins ara, però també de cartró.


Cal tenir en compte que, de moment, la targeta digital no es pot descarregar a dispositius de la marca Apple perquè "encara no està disponible la funcionalitat de validar amb l'app d'iOS".

Què has de fer si tens una targeta de cartró?


Les persones que tinguin una targeta de cartró antiga podran seguir viatjant amb elles fins que s'esgotin o fins que caduquin el pròxim 15 de gener.

Quins títols podràs comprar a les màquines d'autovenda?


Els bitllets en el tradicional format de cartró i banda magnètica es deixaran de vendre, i les màquines d'autovenda deixaran d'imprimir-los.

Així doncs, només oferiran T-mobilitat i T-usual, que es dispensaran en un nou format de cartró, amb un xip per validar sense contacte i seran recarregables.

En el cas de la T-usual, com que és d'ús personal intransferible, la màquina demanarà el DNI o el passaport en el moment de comprar-la.

La T-mobilitat que dispensaran les màquines d'autovenda inclourà els títols de T-casual, T-grup i T-familiar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: