HBO Max estrenarà una sèrie de Harry Potter

per Redacció, el 22 de novembre de 2023 a les 10:00
Warner ha anunciat que la nova sèrie de Harry Potter arribarà l'any 2025 a HBO Max.

El projecte encara està en una etapa molt primerenca i se saben molt poques coses. Sembla, però, que l'objectiu és ser fidel a les novel·les de la saga de J.K Rowling i que, per tant, no presentarà cap personatge nou.


"El compromís de Max de preservar la integritat dels meus llibres és important per mi, i estic desitjant formar part d'aquesta nova adaptació que permetrà un grau de profunditat i detall només a l'abast d'una sèrie de televisió de llarga durada", deia l'autora.

Així doncs, està previst que el projecte s'allargui durant molt de temps. De fet, Warner ja ha avisat que té una projecció temporal de fins a una dècada, per tant, els actors de repartiment hauran d'estar disposats a participar en un projecte llarg.


Pel que fa a la producció, el director executiu d'HBO, Casey Bloys, va assegurar que es gastaran en el projecte tot "el que faci falta per fer una sèrie de qualitat".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: