El cartell de CanetRock 024: torna Oques Grasses i debuten Figa Flawas i Julieta

per Redacció, el 22 de novembre de 2023 a les 10:00
Ahir CanetRock va presentar el cartell complet de la seva propera edició.

Oques Grasses va ser el primer artista en confirmar-se, i ara sabem que també hi seran The Tyets, 31 FAM, Els Catarres, La Fúmiga, Miki Nuñez, Ginestà, Figa Flawas, Julieta i O-erra.


Es tracta d'una edició molt especial perquè el festival celebra 10 anys. És per això que també comptarà amb La Banda Canetrock, formada per més de 30 artistes que han passat pel festival i que repassaran les cançons que més han sonat.

Com cada any, el festival oferirà més de 12 hores de música i festa ininterrompudes amb la participació del polifacètic Miquel del Roig i els Dj Trapella, DJ Ernest Codina, MonDJ i Dj Enigma.


El 6 de juliol, el Pla d'en Sala tornarà a obrir portes per a les més de 25.000 persones que cada any han omplert el recinte en aquestes deu edicions.

Les entrades estan a la venda a www.canetrock.cat

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: