7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 29 de novembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Quan em quedo sol a casa, poso música a tot volum. Més d'una vegada he arribat a tal punt d'excitació que he acabat fent-li "twerking" al meu lloro amb una cançó de la Beyoncé.

Noia, 15 anys
M'agraden les noies, però no els hi puc explicar als meus pares perquè es posen a criticar a homosexuals quan els veuen.

Noia, 15 anys
Ningú sap qui m'agrada, ni tan sols la noia a qui considero la meva millor amiga. Simplement perquè és ella...

Noia, 14 anys
Quan tenia 12 anys vaig jugar al joc de l'ampolla amb el meu cosí i ens vam liar...

Noia, 17 anys
Sempre he tingut la curiositat de si els xinesos la tenen petita. L'estiu passat vaig anar de viatge a l'estranger i vaig conèixer a un noi xinès. La cosa està en què un dia em va demanar sexting per snap i com tenia curiositat li vaig seguir el rollo fins a descobrir que la tenia com el meu polze!

Noi, 14 anys
Em tiro pets i culpo als meus companys de classe. Un cop van fer fora al meu amic perquè l'havia acusat del meu pet, ja que feia molta pudor i jo sóc un noi que treu molt bones notes i els profes no es creuen que hagi estat jo.

Noia, 18 anys
Soc una gran defensora dels animals i, a vegades, quan surto al carrer, agafo menjar del meu gat i, sense dir-ho a ningú, alimento els gatets sense casa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: