3 preguntes que t'has de fer abans de tenir sexe per primera vegada

per Redacció, el 24 de novembre de 2023 a les 10:00
La primera vegada és un moment que recordaràs tota la teva vida, per això has d'estar ben segur/a que ho vols fer. Aquestes són les preguntes que t'has de fer abans de fer el pas:

1.Ho estic fent perquè vull o per pressió?


A vegades, indirectament, la gent del teu entorn et pot posar pressió. Si, per exemple, totes les teves amistats ho han fet i tu encara no, és normal que et sentis malament, però ho has de fer quan realment sentis que és el moment i la persona indicada.

2.Conec suficient a l'altra persona?


En el sexe, i sobretot la primera vegada, és molt important tenir confiança amb l'altra persona. Això t'ajudarà a estar relaxat/da i que tot flueixi.

3.En uns anys, què pensaré d'aquest moment?


Vulguis o no, és un record que et quedarà de per vida. Per això és tan important que no et forcis a fer res que no vulguis i que estiguis convençut/da que la persona amb qui ho faràs et respecta i t'estima.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: