L'Aitana respon al seu mem i explica que li van fer bullying

per Redacció, el 24 de novembre de 2023 a les 10:00
Fa uns dies, la revista Vogue va entrevistar a l'Aitana i, en el vídeo publicat, es pot veure l'artista amb el serrell recollit mentre el seu equip la maquilla.

Aquesta imatge s'ha fet viral i s'ha convertit en un mem. Molts l'han comparat amb altres personatges públics com Kiko Rivera o Aless Gubaja en forma de burla.

 
Després d'uns dies llegint aquests comentaris, l'Aitana s'ha pronunciat públicament a través del seu Twitter:


"S'està rulant una imatge meva que està editada, us recomano que si aneu a jutjar alguna cosa que sigui real. També dir-vos que em van fer bullying a l'escola per això i a partir d'allà se'm va crear una inseguretat gran. Em sento segura a dia d'avui, però no manipuleu imatges", deia.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: