Vigila amb aquesta nova estafa de WhatsApp

per Redacció, el 24 de novembre de 2023 a les 10:00
Tot i que Meta tingui moltes mesures de seguretat, l'última estafa de WhatsApp és molt difícil d'identificar i cal anar amb molt de compte.

En què consisteix?


Un dels teus contactes t'enviarà un sms amb 6 dígits i, seguidament, t'enviarà un WhatsApp dient-te que t'ho ha enviat per error i que, si us plau, li donis els 6 dígits.

Si li envies el codi et robarà el compte, et demanarà diners i, a més, farà el mateix amb els teus contactes.

Per què és perillós perdre el teu compte de WhatsApp?


Segons expliquen els experts, la persona que et roba el compte no només podria fer-te xantatge a tu i a tots els teus contactes, sinó que en alguns casos també podria trucar al teu banc o altres negocis i arruïnar-te.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: