Val la pena el Black Friday, o és una estafa?

per Redacció, el 24 de novembre de 2023 a les 11:30
Avui és, oficialment, Black Friday. Tot i això, ja fa dies que sentim a parlar sobre els grans descomptes de les botigues físiques i virtuals. Però, val la pena aprofitar-los o ens estafen?

Les associacions de consumidors adverteixen que la norma general és que no val la pena comprar pel Black Friday. Segons 324, asseguren que cal anar amb molt de compte perquè moltes de les rebaixes no són reals.


Afirmen que molts productes no només no s’han rebaixat sinó que tenen un preu més elevat. 

Com pot ser això?


Doncs han vist que, de mitjana, els preus anunciats la setmana del Black Friday són un 23% més barats, però en realitat han pujat un 3%. Això ho han controlat veient la fluctuació del preu durant els darrers mesos i quan s’apropa el “Black Friday” per molt que sigui “més barat” el preu ha pujat.

Segons 324, La Generalitat ha multat ja a algunes empreses per aquesta suposada “estafa”.

Per altra banda, però, alguns productes sí que han disminuït de preu com: els patinets, les fregidores o els aires condicionats. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: