Com està sent el final de gira d'Els Catarres?

per Redacció, el 24 de novembre de 2023 a les 10:00
Ahir vam tenir la sort de gaudir del concert de Big Bang de final de gira d'Els Catarres.

Va ser una nit molt especial on van repassar les cançons del disc que van llançar l'any 2015 i vam poder tornar a sentir en directe temes com "El món és teu" o "L'odissea".

A més, també van recuperar altres cançons que feia temps que no tocaven com "Caramelles", "Me'n Vaig al Camp" i "La Festa Major d'Aiguafreda", tres cançons molt característiques del grup.

La gira forma part de la celebració dels 10 anys del grup i està formada per quatre concerts:

22 de novembre - Postals
23 de novembre - Big Bang
24 de novembre - T.E.M.P
25 de novembre - Diamants


També han llançat "Invencibles", un cd on han versionat alguns dels seus èxits acompanyats d'artistes com Joan Dausà, Stay Homas, ZOO, ZETAK, Figa Flawas, L'Escolania de Montserrat, Lluis Llach, Els Amics De Les Arts, Balkan Paradise Orchestra, Xavi Sarrià, Smoking Souls, La Fúmiga, El Diluvi, La Gossa Sorda i Sopa de Cabra.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: