Marta Díaz va estar a punt de cancel·lar el documental?

per Redacció, el 27 de novembre de 2023 a les 10:00
Marta Díaz ha assistit al pòdcast de Druni per parlar del seu documental i ha confessat que va estar a punt de cancel·lar-lo 3 o 4 vegades.

Segons ha explicat, van ser 4 mesos de rodatge molt intensos en els que ella no estava del tot bé i, per tant, no es va poder implicar tant com l'hagués agradat.


"Jo crec que el documental és un projecte per estar al 100% ficada, perquè al final és un equip de 8 persones que entren a la teva vida i que et segueixen a tot arreu i has de mostrar-te tal com ets. En aquell moment jo no estava al 100% i era molt complicat seguir-los el ritme" explica.

Tot i això, assegura que està molt contenta amb el resultat final i que va tenir molta veu a l'hora de decidir quines coses apareixerien al documental i quines no.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: