El misteriós raig còsmic que ha arribat a la Terra

per Redacció, el 27 de novembre de 2023 a les 14:00
El telescopi Array, situat a Utah, als Estats Units, va detectar la setmana passada un raig còsmic potent i misteriós d'origen desconegut.

Li han posat de nom Amaterasu, en honor a la deessa del Sol de la mitologia grega.


Els investigadors de la Universitat de Utah i la d'Osaka, que han col·laborat en aquest projecte, han intentat rastrejar el seu origen seguint la seva trajectòria, però els ha portat a una àrea buida de l'espai que voreja la Via Làctia.

Així doncs, la principal hipòtesi dels científics és que aquest fenomen provingui de llocs completament diferents del cel, com forats negres gegants d'una altra galàxia o defectes en l'estructura de l'espai-temps, xocant cordes còsmiques.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: