El Xokas carrega contra el català

per Redacció, el 27 de novembre de 2023 a les 10:00
“Parla en castellà, collons”: L’streamer El Xokas insulta Gerard Romero perquè parla català als Ondas.

El Xokas, un dels streamers en espanyol més coneguts, ha reaccionat a la gala dels Ondas al seu canal de Twitch i ha carregat fort contra Romero per haver parlat en català als premis Ondas.


“A veure, però parla en castellà, collons, que no t’entenem”, exclama l’streamer, visiblement enfadat.
 

Romero, que va fer una part del discurs en català ha respost dient que parlaria amb Xokas per privat, per no crear “salseig”.
 
@elpadrinodelosclips_ Gerard Romero sobre las palabras del Xokas #xokas #gerardromero #parati ♬ sonido original - El Padrino de Los Clips 🤵🏻‍♂

Després de la polèmica a X, l’streamer gallec ha continuat apretant contra la comunitat catalana: “La majoria de Catalunya és molt “friendly” perquè no són ni separatistes ni independentistes ni desequilibrats mentals que consideren tot catalanofòbia”, ha afirmat.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: