Sebastián Yatra confirma la seva ruptura amb Aitana

per Redacció, el 28 de novembre de 2023 a les 10:00
Sebastián Yatra ha confirmat la seva ruptura amb Aitana després de molts mesos de rumors.

Cap dels dos va arribar a confirmar en públic la seva relació, però ara ha quedat clar que han viscut un romanç i que no ha sortit com esperaven.


"Ens estimem un munt. Som i serem grans amics de la vida. En aquest moment els dos estem solers, cadascú vivint el seu propi camí, però l'estimo moltíssim i vam viure una història molt maca aquest any", ha confirmat el cantant al canal mexicà Telediario.

Aquesta notícia podria explicar els motius pels quals Aitana s'ha mostrat sensible al seu concert a Bogotà. Tot i això, l'artista mai ha tingut por a plorar davant els seus fans i no és la primera vegada que es mostra vulnerable dalt l'escenari.

 
@palaozzz Justo antes de cantar The Killers 💔 #aitana #sebastianyatra #aitanasebastianyatra #sebastianyatraaitana #aitanasebastianyatraruptura #aitanayatra #yatraaitana #aitanayatraruptura #aitanathekillers #thekillersaita #yatraruptura #aitanabogota #aitanacolombia #palaozzz ♬ The Killers - Aitana

 
@waymolano Te amo reina ❤️ #aitana #aitanax #alpha #alphatour #bogota #yatra ♬ sonido original - waymolano
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: