Logotip de Adolescents.cat

Dos participants d'"El juego del calamar: el desafío" volen denunciar Netflix: què ha passat?

per Redacció, el 28 de novembre de 2023 a les 11:00
El juego del calamar, una de les sèries més exitoses de Netflix, ha llançat un reality show anomenat El juego del calamar: El desafío.

Aquest ha comptat amb 456 participants que han lluitat per fer-se amb 4,56 milions de dòlars.


Tot i que en principi havia de ser una experiència divertida, sembla que dos dels concursants van patir hipotèrmia i danys neurològics, per la qual cosa s'estan plantejant denunciar la plataforma.

Segons ha explicat Daniel Slade, director executiu d'Extress Solicitors, un bufet d'advocats britànic, aquestes denúncies suposarien un greu problema per Netflix en termes legals.


Segons ha comunicat, els dos concursants van patir danys a la primera prova, "Llum vermella. Llum verda". Aquesta es va rodar durant moltes hores i sota temperatures molt baixes.

Tot i això, el productor executiu del concurs, John Hay, ha assegurat que "el benestar i la seguretat són, òbviament, primordials per nosaltres. Hem pres les mesures apropiades per cuidar de la gent".

A més, ha defensat que, tot i que el rodatge va ser llarg i era un dia fred, tots estaven preparats i van ser atesos de manera adequada.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: