La viral història sobre com una nena va desaparèixer a Disney

per Redacció, el 30 de novembre de 2023 a les 11:00
Aquests últims dies s'ha fet viral una notícia que explica com una nena va desaparèixer a un parc de Disney.

Segons els rumors, una mare i una filla estaven passant el dia a un parc Disney quan la nena va decidir anar al lavabo sola. Sembla que va trigar molta estona a sortir, i la mare va decidir anar a buscar-la. Va ser aleshores quan va veure com una persona s'enduia la seva filla per un túnel secret.


Ella es va posar molt nerviosa i va començar a cridar dient que algú s'havia endut la seva filla. Ningú la va creure perquè aquests túnels són totalment secrets i no es solen veure, així que va ser ingressada a un centre psiquiàtric.

Malgrat la viralitat de la notícia, tot apunta que es tracta d'una fake new. Avui dia no s'ha reportat cap desaparició de cap nena a cap parc Disney, així com tampoc es coneix cap mare que hagi ingressat en un centre psiquiàtric per aquests motius.


El que sí que és cert és que els parcs Disney amaguen túnels secrets que els permeten transportar els seus personatges d'un costat a l'altre del parc sense que ningú els vegi.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: