Logotip de Adolescents.cat

On es troba el millor semen del país?

per Redacció, el 2 de desembre de 2023 a les 10:00
S'han analitzat 872 mostres de semen, obtingudes d'onze centres de reproducció assistida d'Espanya, i s'ha descobert que els pacients d'Almeria, Màlaga i Oviedo tenen una major concentració d'espermatozoides per ejaculació que la resta d'espanyols.

La qualitat de l'esperma s'ha analitzat tenint en compte el volum, la concentració espermàtica i la mobilitat total dels espermatozoides. Així doncs, els habitants d'Oviedo han destacat per sobre de la resta, amb 102 milions d'espermatozous per mostra. Seguidament, es troben els d'Almeria amb 82 milions i els d'Alacant amb 52 milions.


En canvi, els habitants de Cadis, Lleida i Granada són els que han presentat la concentració d'espermatozous per ejaculació més baixa.

L'estudi ha estat redactat per la doctora Rocío Núñez Calonge, experta en el camp de la reproducció assistida.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: