Tècniques de sexe anal que gaudeixen les noies

per Redacció, el 4 de desembre de 2023 a les 10:00
El sexe anal sempre s'ha relacionat amb les parelles homosexuals, especialment homes, perquè el seu punt G se situa a la pròstata. En realitat, però, són moltes les noies que també gaudeixen d'aquesta pràctica.

Aquesta són algunes de les tècniques que més plaer generen en les noies:


Anal surfacing


Es tracta d'una tècnica superficial que consisteix a acariciar l'anus per fora amb els dits, el penis o alguna joguina sexual. Es pot estimular a tocs o en forma de cercles al voltant de l'anus.


Anal shallowing


Aquesta tècnica consisteix a penetrar lleugerament l'obertura de l'anus amb els dits, el penis o una joguina sexual. Es tracta d'una penetració molt superficial, d'aproximadament un centímetre.

Anal pairing


Consisteix a tocar o penetrar l'anus de manera simultània mentre es realitza una altra pràctica sexual com la penetració vaginal o l'estimulació del clítoris.

Recorda, però, que cada persona és diferent i que a tu o a la teva parella sexual poden no generar-vos cap mena de plaer aquestes tècniques. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: