Logotip de Adolescents.cat

Quin és el teu propòsit vital? Aquesta tècnica t'ajudarà a trobar-lo

per Redacció, el 26 de desembre de 2023 a les 10:00
Tenir un propòsit a la vida és molt important per ser realment feliç. El problema és que moltes persones persegueixen el propòsit que algú altre els ha imposat, i això fa que se sentin perdudes a la vida.

Per saber si tens clar quin és el teu propòsit, la metgessa i escriptora Chris Gilbert recomana realitzar la tècnica de les cadires buides. Aquesta consisteix a seure a una cadira i parlar en veu alta sobre el què vols a la vida. Per exemple, el teu propòsit pot ser treballar a un hospital salvant vides o crear la teva empresa i viure de les teves idees.


La idea és que ho expressis en veu alta i observis com reacciona el teu cos. Si sents com el teu cos s'omple d'energia i il·lusió en parlar del teu propòsit, vols dir que vas ben encaminat/da. Si, en canvi, sents ansietat o se't fa un nus a la gola, el més probable és que en el fons no vulguis això i estiguis seguint el camí imposat pels teus pares o la societat.

No pateixis si no tens clar el teu propòsit, tens tota la vida per trobar-lo. El més important és que no facis res que et faci infeliç. Si segueixes el teu cor, acabaràs trobant el teu camí.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: