Postures per tenir sexe en un llit petit

per Redacció, el 5 de desembre de 2023 a les 10:00
Tenir sexe en un llit de matrimoni és molt còmode, però no sempre es té aquesta sort. A continuació us compartim algunes postures ideals per tenir sexe a un llit individual:

Cullereta


Per practicar la cullereta cal que us estireu de costat, de manera que la persona que serà penetrada quedi donant l'esquena a la parella.

Vaquera


Per practicar aquesta postura cal que la persona que penetrarà s'estiri al llit, mirant cap amunt, i que la seva parella es col·loqui a sobre.

Gosset


Per practicar la postura del gosset cal que una persona q es col·loqui a quatre grapes mentre la parella la penetra per darrere.

Sexe oral


El sexe oral és ideal quan hi ha poc espai. Podeu optar per fer el 69, o bé per donar-vos plaer de manera alterna.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: