La competència d'X arriba a Europa: tot el que se sap

per Redacció, el 4 de desembre de 2023 a les 11:00
Threads, la competència directa d'X (Twitter), arribarà a Europa aquest mes de desembre.

Meta va presentar l'app fa 5 mesos, però la Unió Europea la va prohibir perquè no complia amb la normativa de protecció de dades de l'usuari. Recopilava informació com contactes, salut, ubicació, etc.


Així doncs, durant aquest temps l'app ha estat disponible a 100 països com els Estats Units, Llatinoamèrica o Regne Unit, però no ha tingut gens de presència a Europa.

La mateixa companyia va reconèixer en el passat que Europa és un mercat "increïblement important" i ara ha assegurat que té llesta una versió de Threads que compleix amb totes les regulacions de la Unió Europea.


De moment es desconeix la data exacta de l'arribada de l'app a Europa i es coneixen molt pocs detalls sobre com serà. L'únic que sabem és que no caldrà crear-se un usuari per poder consumir el contingut de la plaforma.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: