Les novetats del Saló del Manga 2023

per Redacció, el 4 de desembre de 2023 a les 11:30
Aquest dijous tindrà lloc la 29a edició del Saló del Manga a la Fira de Barcelona Gran Via.

El saló durarà 4 dies i reunirà 272 expositors. Les entrades per divendres i dissabte ja estan esgotades i l'organització preveu superar els 163.000 visitants de l'edició 2022.


Entre els convidats més destacats trobem el dibuixant i il·lustrador de manga japonès Hisato Murasaki, l'il·lustrador català Carles Dalmau i l'artista japonès Atsushi.

El saló acollirà la final espanyola del concurs de coreografies K-Pop Dance Fight Fest i l'estrena de l'última pel·lícula del Detectiu Conan en català, entre altres coses.


A més, aquesta edició estrenarà Kizuna Nihon, un nou espai que acull diverses institucions públiques japoneses com el Consolat General del Japó a Barcelona o l'Oficina Nacional de Turisme del Japó.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: