Descobreix el nou Pack Jove Virtual del Carnet Jove (i tots els seus descomptes)

per Redacció, el 14 de desembre de 2023 a les 10:00
Si ets titular de Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, pots accedir al Pack Jove 2023 descarregant-te l'APP "Carnet Jove Cat". D'aquesta manera portaràs sempre els vals a sobre i els podràs utilitzar en qualsevol moment.

Si ho prefereixes, també pots registrar-te amb el teu PC i aconseguir els vals en PDF (hauràs de tenir instal·lat l'Adobe Reader), rebràs un correu electrònic amb l'enllaç per descarregar-los. Si no, també tens l'opció de guardar, imprimir o recuperar-los des de l'historial del teu Perfil.

Al Pack Jove 2023 trobaràs més de 150 vals de descompte d'un sol ús, en total hi ha 72 vals 2x1, 32 vals del 50% de descompte, 10 vals de gratuïtat, 10 de tarifes especials i 28 tarifes reduïdes. I un total de 17 vals nous!

Pots descarregar-te l'app des de Google Play o APP Store. Registra't per tenir tots els teus vals a punt, tant al teu mòbil com a la web!

Aquí trobaràs informació sobre com funciona el nou Pack Jove Virtual.

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: