7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 27 de desembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Feia temps que sospitava que el meu professor d'anglès i el noi de pràctiques tenien alguna cosa. Vaig anar a la sala de profes per deixar uns fulls, tothom ja s'havia anat perquè era l'hora de marxar. La porta estava mig oberta i vaig decidir entrar, pensant que no hi havia ningú. A l'entrar vaig començar a sentir gemecs, al fons de la classe estaven els dos empotrant-se contra la paret. No vaig arribar a deixar els fulls, em van caure i vaig marxar.

Quan anava a segon d'ESO tenia una professora de física i química que estava boníssima. La cosa és que jo tenia un compte fals i la vaig obrir per fotos des d'allà. Vam acabar els dos fent sexting i des d'aquell moment no podia anar a la seva classe perquè em posava molt calent.

No m'agrada el Nadal i no és que la gent ho sàpiga perquè no ho dic. Em diuen que perquè no m'agrada i jo dic "perquè no". És mentida, però si els dic la veritat ploro perquè fa uns anys van operar un familiar molt important per a mi i no el vaig veure durant un temps i em va afectar i també perquè a l'operació hi va haver complicacions. No tenia a la gent estimada a prop. Quan va arribar a casa van haver de tornar a marxar a l'hospital per una hemorràgia. Tot al Nadal i des d'això no m'agrada i ploro perquè em podia haver quedat sense el familiar.

Crec que m'he enamorat d'una rossa argentina preciosa, però ella té nòvio... va ser amor a primera vista, estic obsessionat amb ella, sempre intento coincidir amb ella a tot arreu.

De nit, somio amb cadascú dels meus professors. És a dir, cada nit (més o menys), somio que em lio amb un professor diferent a veure què passaria. A l'hora d'anar a classe, els miro i em quedo pensant dient: com puc haver somiat amb aquest? 🤣🤣.

Tinc una mania en tornar a veure les mateixes series mil cops, em sé els diàlegs de memòria de tants cops... Són 4 sèries en total, i cada any les miro amb el mateix ordre i això porto 8 anys seguits fent-ho... És una obsessió amb què no puc parar. A més també tot i ja ser gran m'encanta la sèrie de Doraemon, la veuria milers de cops i mai em cansaria fins i tot amb 40 anys m'agradarà segur!

L'any passat vaig anar d'Erasmus i quan era a casa de la que m'acollia, vaig confondre el bidet pel vàter i hi vaig fer les meves necessitats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: