Daddy Yankee es retira de la música

per Redacció, el 5 de desembre de 2023 a les 12:45
Daddy Yankee ha anunciat a un concert a Puerto Rico que es retira de la música per dedicar-se a viure per a Crist.

"La meva gent, aquest dia és el més important de la meva vida. I ho vull compartir amb vosaltres, perquè no és el mateix viure una vida d'èxit que una vida amb propòsit", va començar dient l'artista.


"Durant molt de temps vaig intentar omplir un buit a la meva vida que ningú va poder omplir. Intentava omplir i buscar un sentit a la meva vida i, en ocasions aparentava estar feliç, però faltava alguna cosa per estar complet. Us he de confessar que aquests dies han acabat i que algú ha pogut omplir aquest buit que he sentit durant molt de temps", confessava als seus seguidors.

Finalment, ha comunicat que deixa la música per dedicar-se a Crist: "No m'avergonyeixo en dir al món sencer que Crist viu en mi i jo viure per ell. Aquest és el final d'un capítol i el començament d'un completament nou".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daddy Yankee (@daddyyankee)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: