Quin és el nivell de matemàtiques, ciències i lectura a Catalunya?

per Redacció, el 6 de desembre de 2023 a les 10:00
Han caigut els resultats d'aquestes res assignatures de manera pronunciada. En l'últim informe PISA s'han analitzat els resultats, dels alumnes de 15 anys, en assignatures com: matemàtiques, ciències i lectura.

Es tracta del primera anàlisi PISA després de la pandèmia. El PISA és el Programa Internacional d'Avaluació dels Estudiants.


Segons l'anàlisi, a Catalunya, els estudiants de quart d'ESO han baixat molt en les tres àrees analitzades. De fet, la disminució és tres vegades més gran que la mitjana de tot Espanya.

Aquests registres representen els rendiments més baixos des del primer informe PISA, que va ser l'any 2000.


A nivell Espanyol, els resultats en ciència i matemàtiques també són els pitjors de la història, mentre que en lectura, la situació ja havia estat pitjor el 2005.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: