The Tyets, Mushkaa i 28 artistes més s'uneixen per crear un disc de nadales

per Redacció, el 7 de desembre de 2023 a les 10:00
El dimarts vinent, 12 de desembre, es publicarà el Nadal Mix 2023, un disc de nadales interpretades per 30 artistes de la música urbana catalana.

El disc estarà format per 17 cançons interpretades pels artistes del moment com The Tyets, Mushkaa, Figa Flawas, 31 FAM, Triquell, Maria Hein o Flashy Ice Cream.


La intenció de l’àlbum era “unir gran part de l’escena jove catalana actual en un disc inèdit”.

The Tyets ha presentat un petit avançament d’un dels temes que formaran part del disc a través de les seves xarxes socials.

 
El disc estarà disponible a Spotify i ha comptat amb la col·laboració de 31FAM, Mushka, Greta, Roots, Flashy Ice Cream, The Tyets, Figa Flawas, Triquell, Galgo Lento, Maria Hein, dani6ix, IZZKID, ENMATU, Kuu, Lluc, Socunbohemio, Martigo, Ferran Palau, Sr. Chen, Dan Peralbo i el Comboi, Calagher, Aymax, Tropiko, Abe, Boom Boom Fighters, COOKAH P, Massaviu, Sexenni, Xicu i En Nisu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: