LCI Barcelona premia a la primera directora espanyola del Museu de la Moda de París

per Redacció, el 14 de desembre de 2023 a les 12:00
LCI Barcelona entregarà el pròxim 18 de desembre el premi Felicidad Dulce a l'espanyola Miren Arzalluz, per la seva aportació al sector i la seva importància internacional.

Va néixer a Bilbao l'any 1978 i des del 2017 és l'encarregada de gestionar el Palais Galiera, el Museu de la Moda de París, com a directora. Sota el seu mandat s'han realitzat exposicions de gran èxit com la de Gabrielle Chanel: Fashion Manifesto, que es va inaugurar l'any 2020 i es va mantenir fins al 2021.

Anteriorment, van rebre aquest reconeixement grans noms del modelatge com Pablo Coppola (Balenciaga), Teresa Helbig o Jean-Paul Gaultier.

El lliurament del premi tindrà lloc a la seu de LCI Barcelona, al carrer Balmes 209. L'escola, cal recordar, el 2024 canviarà la seva seu al districte 22@, al costat de la Torre Glòries.

Si vols saber més sobre LCI, no et perdis les seves portes obertes el 16 de desembre a les 10.30 h. Trobaràs més informació aquí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: