Barcelona pren mesures per frenar l'allau de fotos de Nadal al passeig de Gràcia

per Redacció, el 14 de desembre de 2023 a les 11:30
Els llums de Nadal del passeig de Gràcia de Barcelona fan tan bonic que s'han convertit en un mal de cap per a la circulació dels cotxes i autobusos, i també dels vianants.

La gent salta en massa al mig del passeig quan tenen el semàfor verd perquè la imatge quedi ben maca i centrada, amb les llums com a protagonistes.


El problema és que molts encara estan entretinguts amb la foto quan el semàfor canvia a vermell i els toca passar als cotxes.

Aquests dies de pont la situació s'ha descontrolat i l'Ajuntament de Barcelona ha decidit prendre mesures.


Ara hi ha més agents de la Guàrdia Urbana, i també han optat per posar cintes entre els arbres per impedir que entrin a la calçada i només puguin passar pel pas de vianants.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: