Tom Holland confessa que ha estat cinc anys sense pagar la factura de l'aigua

per Redacció, el 15 de desembre de 2023 a les 10:00
L'actor britànic Tom Holland, conegut pels seus papers a la saga "Spiderman", "Uncharted" o "The crowded room", ha estat cinc anys sense pagar la factura de l'aigua perquè pensava que era gratis.

Així ho ha explicat a una entrevista amb la revista nord-americana The Hollywood Reporter. Amb sinceritat i sentit de l'humor, ha confessat que no pagava la factura de l'aigua pel simple motiu que pensava que no havia de fer-ho: "Simplement, vaig pensar que a Anglaterra l'aigua era de franc".


Tot i que molts han pensat que les seves declaracions no tenen cap mena de sentit, molts d'altres li han donat la raó i han defensat que l'aigua és essencial per viure i que, per tant, hauria de ser gratuïta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: