Logotip de Adolescents.cat

Com fer una palla perfecta

per Redacció, el 15 de desembre de 2023 a les 10:00
Tot i que solem creure que els nois gaudeixen més amb la penetració i el sexe oral que amb una palla, la realitat és que aquesta també genera molt de plaer.

Cada persona és diferent, i no a tots els nois els agrada el mateix, però sí que hi ha sèrie de coses que pots fer per fer una palla perfecta.


La primera d'elles és començar suaument. Prova d'acariciar-li els testicles, el perineu, les cuixes... Fes que la seva tensió sexual creixi i que l'únic en què pugui pensar sigui en les teves mans sobre el seu penis.

Quan estiguis llest/a, comença a fer-li una palla. És important que facis servir lubricant per tal que hi hagi menys fricció. Fes-ho a poc a poc i ves augmentant el ritme. 


Recorda que l'objectiu no és que arribi a l'orgasme, sinó que gaudeixi de tot el procés.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: