Quina ha estat la pitjor cita de la Nadine?

per Redacció, el 15 de desembre de 2023 a les 10:00
Tots hem tingut alguna mala experiència en una primera cita, i la Nadine ha tornat al LOFT per explicar la seva.

Segons ha explicat a la Berta Aroca, fa uns anys va quedar amb un noi "guapíssim, amb el cabell ros i els ulls blaus" per dinar. Tot i que a ella li semblava molt atractiu, ràpidament es va adonar que tenia una gran red flag: parlava malament als cambrers.


I és que, la manera com una persona tracta als cambrers diu molt d'ella. Si has quedat amb algú i notes que no té cap respecte cap a les persones que li estan servint el menjar, molt difícilment mostrarà respecte cap a tu o qualsevol altra persona.

La Berta Aroca va viure una situació similar i ha compartit el consell de la seva psicòloga: si no t'està agradant la cita, agafa i marxa.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: