Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 1 de gener de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ets un noi de Figueres bastant alt i molt guapo. Ens vam conèixer a colònies i vam estar parlant i mirant-nos tots dos, però crec que ara estàs amb una altra i com que soc d'un poble lluny no hem tornat a coincidir. Et vull obrir per insta, però no m'atreveixo. Només espero tornar a veure't.

Noia, 14 anys
Anem al mateix institut i la teva germana va a la mateixa classe que la meva. No hem parlat mai, però des que un dia vam creuar les mirades no puc parar de pensar en tu.

Noi, 16 anys
Portem parlant molt de temps, jo per tu sento de tot i t'ho he dit moltes vegades, però tu mai m'has dit res. Vam deixar de parlar un temps, però tu em vas tornar a buscar, vam seguir parlant com abans. Vull que sàpigues que T'ESTIMO i no m'importa si tu no sents res per mi, sempre hi seré per tu, encara que no siguem res.

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer la pandèmia i ens odiàvem. Ara, ens hem retrobat, hem estat quedant i tot molt bé. Fins que un dia vas decidir marxar i no dir res més. Ara cada dia t'he de veure a l'insti i fer com si res ha passat. Els dos som uns orgullosos de merda. Això fa que encara hi hagui més tensió, ja que és com si fos una competició i a veure qui perd abans. Però sé que tard o d'hora ens tornarem a trobar.

Noia, 19 anys
No sé com et dius ni res, però ens vam veure el dimecres 13 de desembre cap a les 11:15 a la parada de ferro de la UAB. Jo estava amb dues amigues mirant el que estava passant per la vaga i tal i ens vas dir alguna cosa. Em vaig quedar amb les ganes de demanar-te l'ig jaja. Anaves amb una dessuadora blava i estaves sol. Si llegeixes això no sé busca'm porfa jajaja (pd. Normalment estic a la C1/013).

Noia, 16 anys
Anem junts a classe. Abans parlàvem més per missatge, però ara per alguna raó ja no tant... T'he tirat moltes indirectes i crec que no n'has pillat ni una, tinc dependència emocional de tu.

Noi,18 anys
Ja fa 2 anys ens vam conèixer a Olot, a l'insti. Cada dia parlem i quedem, però em fa por fer el pas per què sembla que tu no vols. Si saps qui sóc diguem-ho si us plau.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: