Per què has de deixar de dormir amb el mòbil al costat?

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 10:00
Si acostumes a dormir amb el mòbil al costat mentre s'està carregant, deixa de fer-ho.

Apple ha emès un comunicat deixant clar que no ho recomana, i menys encara si es recolza sobre una tapisseria com, per exemple, el coixí.


També desaconsella que la pell toqui el mòbil o el carregador quan s'estigui carregant durant molt de temps, ja que pot produir cremades.

A més, han recomanat fer servir carregadors oficials o els que estan certificats. També cal tenir en compte que és molt perillós fer servir els que estan trencats.


Per què?


L'iPhone està fet de metall, vidre i plàstic, i té components electrònics molt sensibles al seu interior. Si s'utilitzen de manera incorrecta podrien provocar incendis, descàrregues elèctriques i cremades a la pell.

Pel que fa als carregadors sense cable, és important no deixar-hi a sobre altres elements metàl·lics com joies, monedes o claus, ja que podrien reescalfar-se i provocar espurnes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: