Logotip de Adolescents.cat

Maneres d'estimular els mugrons

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 10:00
Els mugrons estan plens de terminacions nervioses i poden generar molt de plaer.

Tant homes com dones es poden excitar amb aquesta part del cos, ja que com explica la psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella Rut Canals a RAC1, "l'excitació és una experiència mental".


Com pots estimular els mugrons?


Joguines sexuals


Pots provar de fer servir massatjadors elèctrics, pinces de mugrons, lubricants amb temperatura freda, plomes i vibradors.

Carxofa de la dutxa


Jugar amb l'aigua de la dutxa i enfocar-la de manera que caigui sobre els pits pot ser molt plaent. Això sí, és millor fer-ho a una temperatura freda.

Autoexploració


Pots començar amb estímuls suaus com massatges o carícies suaus.

Llepades i mossegades


Pots començar per altres parts del pit que no siguin els mugrons. Llepa i, abans de fer una petita i suau mossegada, pregunta a l'altra persona si li ve de gust. Hi ha gent que té més sensibilitat i pot ser molest.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: