Zara es veu obligada a retirar la seva última campanya: què ha passat?

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 10:00
Zara s'ha vist obligada a retirar la seva última campanya després que moltes persones relacionessin les seves imatges promocionals amb la guerra de Gaza.

A les imatges de la campanya apareix una noia amb un maniquí a l'espatlla, embolicat amb un llençol blanc. En el món islàmic, els morts són amortallats amb uns llençols blancs abans de ser enterrats. És per això que molts han vist la semblança entre la campanya "The Jacket" i la guerra.


A més, el decorat que apareix al fons està ple d'objectes a terra i parets trencades. És a dir, sembla que estigui en runes.
 

Moltes persones han criticat l'acció a Twitter i han denunciat la falta de sensibilitat de la marca. S'ha creat el hashtag #boycotzara per aturar totes les compres relacionades amb aquesta campanya.

Finalment, la marca ha retirat la campanya i ha demanat perdó pel malentès. Ha aclarit que aquesta va ser ideada al juliol i fotografiada al setembre, donant a entendre que encara no havia esclatat la guerra i que, per tant, tota similitud és coincidència.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: