Coneix tots els avantatges del nou Pack Jove Virtual

per Redacció, el 15 de gener de 2024 a les 10:00
Si ets titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, pots gaudir del nou Pack Jove Virtual.

Trobaràs 147 vals de descompte d'un sol ús, en total hi ha 64 vals 2x1, 33 vals del 50% de descompte, 10 vals de gratuïtat, 10 de tarifes especials i 30 tarifes reduïdes.

Per accedir-hi, has de descarregar-te l'APP "Carnet Jove Cat". D'aquesta manera podràs portar sempre els vals a sobre per utilitzar-los en qualsevol moment.

Si ho prefereixes, també pots accedir registrant-te al teu PC i aconseguir els vals en PDF. En aquest cas hauràs de tenir l'Adobe Reader. Rebràs un correu electrònic amb l'enllaç per descarregar-los, i també tens l'opció de guardar, imprimir i recuperar-los des de l'historial del teu Perfil.

Entra aquí per veure com funciona el nou Pack Jove Virtual. 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: