La Marató recapta més de 5 milions i mig d'euros

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 11:00
Ahir es va celebrar la 32a edició de La Marató de 3Cat, que enguany té l'objectiu de donar llum als problemes de salut sexual i reproductiva que afecten, sobretot, a joves i dones, i que sovint queden amagats o es pateixen en silenci.

La jornada va començar a les 8 del matí i va comptar amb la col·laboració de persones que pateixen malalties relatives a la salut sexual i reproductiva, així com d'especialistes mèdics.


Una de les novetats destacades d'aquesta edició, ha estat la instal·lació d'un espai jove al Fòrum de Barcelona amb l'actuació d'artistes com The Tyets, Mushkaa, Figa Flawas, Julieta, Mama Dousha, Lal'ba, Bandes Kóreo, DJ Trapella o DJ Nàtura.

Al final del programa, passats dos quarts de dues de la matinada, La Marató havia recaptat 5.705.395 euros.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: