Logotip de Adolescents.cat

Qui va ser el primer amor d'Aitana?

per Redacció, el 19 de desembre de 2023 a les 11:00
Han estat uns dies plens d'entrevistes per Aitana, i un dels temes més recurrents ha estat la seva vida sentimental.

A part de confirmar en una entrevista que va estar sortint amb en Sebastián Yatra durant un temps, també ha confessat a "Sería increíble" que el seu primer amor va ser Miguel Bernadeau: "Jo tenia 19 anys. Primer amor de veritat sí... Va ser una relació llarga de 4 anys".

 
@ot24h 🤭 Aitana dice que su primer amor fue a los 19 años (Miguel Bernardeau) #aitana #alphatour #alpha #cepeda #operaciontriunfo #ot2023 ♬ sonido original - Operación Triunfo 24horas

A més, ha explicat que és la primera vegada que està soltera. "Estic soltera, sento que fa molt de temps que ho havia d'estar. Mai he sigut soltera, des que vaig començar amb 17 anys, ja sense parar. Estic amb ganes de passar-m'ho bé i de conèixer gent nova, no només nois, sinó amics nous...".

 
@allaboutaitanax Aitana está soltera 😎🤣 #aitana ♬ original sound - All About Aitana

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: