El govern controlarà als influencers?

per Redacció, el 19 de desembre de 2023 a les 10:00
El govern està prenent mesures per regular la publicitat i el contingut generat pels influencers amb la finalitat de protegir als usuaris, en especial als menors d'edat.

Una nova llei establirà restriccions per tots aquells creadors de contingut que superin els 500.000 euros anuals i tinguin més de dos milions de seguidors.


Entre les prohibicions, s'inclou la publicitat encoberta o subliminal, i els anuncis de productes com tabac i certs medicaments i productes sanitaris.

A més, tindran prohibit fer anuncis de begudes alcohòliques quan es dirigeixin a menors. I també es prohibirà tot el contingut enganyós o que promogui coses nocives com l'anorèxia o la ludopatia.


En cas d'incomplir amb aquestes normes, l'influencer es podria enfrontar a una multa d'entre 10.000 i 1 milió i mig d'euros, segons els seus ingressos i la gravetat de la infracció.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: