Bad Gyal posa a Rauw Alejandro al seu lloc

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 16:00
Bad Gyal ha pujat a l'escenari a cantar amb en Rauw Alejandro a un concert a Puerto Rico.

Sembla que el cantant ha fet un comentari molt desafortunat, on ha dit: "Jo volia 'perrejar' amb Bad Gyal, però estava com tímida".


"A mi que no m'involucrin. Jo faré el que em toca, que és cantar", ha respost l'artista catalana. I Rauw ha insistit amb un: "Involucrin de què? Si jo estic solter, mami, i tu?".

Aleshores, l'artista ha donat una resposta molt contundent i ha dit: "Jo cantaré el que em toca ara, i us deixo amb en Rauw, que segueixi la seva festa".


El vídeo del moment s'ha fet viral a les xarxes socials, ja que Bad Gyal ha volgut mantenir la seva professionalitat i deixar clar que ella no estava a l'escenari per "perrejar" amb ningú, sinó per fer la seva feina.
 
L'actitud d'en Rauw, en canvi, ha estat molt criticada, ja que sembla que s'ha ofés en veure que Bad Gyal no volia ballar amb ell.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: