Doctor Prats finalitza la seva gira de tancament i es pren un any sabàtic

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 16:45
Doctor Prats ha finalitzat la seva gira de tancament de cicle que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

Aquesta gira de comiat ha dut el nom d'"Adéu fins aviat" i ha consistit en 4 concerts, un a cada província catalana.


El primer concert va tenir lloc el divendres a les 18h, a Cassà de la Selva. L'endemà, dissabte 16 de desembre, van tocar a les 12:30h a Balaguer i a les 18h a Reus. I, finalment, ahir van tocar a Terrassa a les 18h.

Aquest últim concert ha estat el més especial perquè Terrassa és la ciutat on van començar a fer música. És per això que va comptar amb convidats molt especials com Miki Núñez, Àrtur Martínez de La Fúmiga, Guillem Solé de Buhos, Miquel del Roig i Guillem Boltó dels Stay Homas i exmembre de Doctor Prats.


Després d'aquesta gira tan emocionant, Doctor Prats es prendrà un any sabàtic fins al 2025, quan tornaran amb nova música.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doctor Prats (@doctorprats)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: