'Cultura Jove', un accés més fàcil a la cultura per a les persones d'entre 18 i 30 anys

La nova plataforma, hereva de l’Escena 25, ofereix condicions especials per als joves en propostes culturals, amb una franja d’edat i una oferta ampliades

per Redacció, el 29 de desembre de 2023 a les 10:00
Si tens més de 18 anys, això t’interessa. I és que el Departament de Cultura de la Generalitat ha posat en marxa Cultura Jove, la nova plataforma que facilita l’accés a la cultura als joves del país.

Cultura Jove recull l’esperit d’Escena 25, la seva predecessora, però n’amplia l’abast: inclou més varietat d’oferta, més dies de disponibilitat (la plataforma estarà oberta al llarg de tot l’any) i més públic, ja que ara totes les persones de Catalunya que tinguin entre 18 i 30 anys (abans era fins als 25) poden registrar-se al web i començar a gaudir dels seus avantatges.

La plataforma està en funcionament des del 17 de novembre i, si t’hi inscrius, podràs adquirir entrades  en un rang de preus d’entre 5 i 20 euros, depenent del cost original de cada una d’elles. 5 euros serà el preu mínim i 20 el màxim, en el cas de les entrades que, per al públic en general, en valdrien més de 45.
 

A quines propostes culturals podràs accedir amb preus especials?


Es mantenen els espectacles d’arts escèniques i els concerts, tant d’equipaments públics i ara també de privats, i s’hi afegeixen noves opcions: els festivals de música, els equipaments escenomusicals municipals i les sales de proximitat.

Com funciona?


Un cop inscrit/a, només has de seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals vulguis assistir entre els disponibles a la plataforma, comprar l’entrada i posteriorment recollir-la a la taquilla de l’equipament, sala o teatre on es faci l'espectacle que hagis triat. 
 


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: