Plans ideals per tenir una cita a Barcelona

per Redacció, el 30 de desembre de 2023 a les 10:00
Ara que és Nadal, no hi ha res que vingui més de gust que tenir una cita a Barcelona i contemplar les llums que han penjat a la ciutat.

A diferència del que pensa molta gent, a Barcelona hi ha molts plans gratuïts per fer.


Si ets un/a cultureta i vols gaudir d'una bona exposició amb la persona que t'agrada, has de saber que moltes són gratuïtes el primer diumenge de cada mes. El MACBA, el CCCB o el MNAC són algunes opcions, però si ets de la Caixa o tens el Carnet Jove, també pots anar al CosmoCaixa de manera gratuïta el dia que vulguis.

Si busques una cosa més informal, pots anar a Montjuïc, un lloc ideal per parlar i conèixer la persona. O, ara que és Nadal, pots visitar la fira de Santa Llúcia.


Però, si no et fa res gastar-te una mica de diners, pots aprofitar els descomptes de Cultura Jove i anar a algun concert o a veure alguna obra de teatre.

Ja saps quin pla proposaràs?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: