Feines estranyes, però molt ben pagades, que no coneixies

per Redacció, el 16 de març de 2024 a les 10:00
Si penses en feines ben pagades, probablement et vindran al cap advocats, enginyers, dentistes, pilots d'avió... I sí, totes aquestes feines estan molt ben remunerades, però n'hi ha d'altres que segur que mai t'havies plantejat i que també permeten guanyar molts diners.

Escultor/a de gel


Segur que has vist en alguna pel·lícula o anunci una figura de gel elegant. Doncs algú les ha d'esculpir! Hi ha gent que en fa per casaments o esdeveniments i es guanya molt bé la vida!

Dissenyador/a de dents


Hi ha persones que treballen dissenyant dents per laboratoris dentals. És una feina que es pot fer des de casa i amb la que es pot guanyar molts diners.

Tastador/a d'espelmes


Tens un bon olfacte? Doncs podries treballar olorant espelmes i ajudant les marques a decidir quina proposta serà més ben rebuda pels seus consumidors!

Rastrejador/a de ratpenats


Probablement no sabies que algú feia aquesta feina, però sí! I també té un sou més que decent.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: