Rauw Alejandro respon a les crítiques: "Deixeu d'inventar"

per Redacció, el 20 de desembre de 2023 a les 11:45
Rauw Alejandro ha actuat a Puerto Rico després de molts mesos d'espera per part dels seus fans.

El seu concert s'ha fet molt viral a xarxes socials, però no precisament per l'alegria dels seus fans, sinó per un comentari que no va agradar gens al públic.


Resulta que l'artista va fer pujar a l'escenari a Bad Gyal i en un moment donat se li va apropar amb la intenció de "perrejar" amb ella. La cantant es va apartar i en Rauw va fer un comentari molt desafortunat: "Jo volia ballar amb Bad Gyal, però s'ha posat tímida".

La cantant va negar rotundament que fos per tímida i va deixar clar ella estava allà per fer la seva feina: cantar.


L'actitud d'en Rauw ha estat molt criticada i ara ha decidit pronunciar-se a través d'Instagram:

"A la premsa d'Espanya i als tiktokers, deixeu d'inventar. Alba i jo som amics i companys de feina, i aquí hi ha molta admiració i respecte. Nosaltres fem música i, sobre la tarima, muntem un show, busqueu el significat d'aquesta paraula. Van ser dues nits junts sobre l'escenari i vindran moltes més".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: