La pràctica sexual desconeguda: l'has provat?

per Redacció, el 21 de desembre de 2023 a les 10:00
Alguna vegada t'has masturbat amb la teva parella? És una pràctica molt senzilla i molt plaent, però que només un 98% de les parelles ha provat alguna vegada.

Com ha explicat la sexòloga, terapeuta de parella i divulgadora Alba Povedano a RAC1, "és molt eròtic veure com l'altra persona s'estimula, i també fer-ho tu, perquè t'estimules tu mateixa, i pot ser molt plaent". La idea és que us mireu als ulls i gaudiu del moment.


A més, aquesta pràctica pot ajudar-vos a innovar en les vostres relacions sexuals. La mandra i el cansament fan que acabeu practicant sempre les mateixes postures i, a la llarga, tenir sexe pot tornar-se avorrit.

Així que ja saps, si no saps com innovar en les teves relacions sexuals, pots començar per aquí!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: