Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 638]

per Redacció, el 23 de desembre de 2023 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Fa dos anys al viatge de final de curs de 4t vaig dormir a l'habitació de les professores perquè m'havien castigat i em semblava que una d'elles sempre em feia com indirectes i em volia llençar, però no ho vaig fer per si estava equivocada. L'endemà vaig tornar a dormir a la seva habitació perquè continuava castigada i se'm va canviar davant. Ningú ho sap, però em vaig fer dits pensant en allò i de fet encara ho faig de vegades.

Noi, 16 anys
Jo i un amic meu vam tornar de la FM del meu poble a les 5:30 de la matinada, a casa sol estava en meu pare. Total, que vaig entrar al meu amic sense fer soroll vam tancar-nos a l'habitació i ho vam fer molt apassionadament i a les 9 del matí va sortir per la finestra de la meva habitació, ja que la meva casa es planta baixa.

Noi, 15 anys
Estava amb la meva novia asseguts en un banc i vam començar a tontejar amb petonets al coll i em va acabar fent una palla mentre em feia petons al coll. Increïble la sensació de debò.

Noia, 15 anys
Un dia a biologia m'asseia al costat d'un noi al qual li tenia molta obsessió. Vam començar a tenir una conversa sobre la sexualitat (ja que estàvem estudiant-la a classe) i de cop em va començar a fer dits i li vaig fer una palla i jo vaig arribar al squirt (es va liar una mica) però per sort cap professor/a es va adonar!!!

Noi, 19 anys
Fa temps que em posa el meu cosí, i crec que és mutu perquè sempre creuem mirades. La cosa és que jo tinc nòvia. Un dia va vindre el meu cosí a casa, just quan només estàvem la meva nòvia i jo. En el moment que va trucar el timbre, la meva nòvia i jo estàvem a punt de follar. I com que estàvem tan calents, vam acabar fent un trio. El millor dia de la meva vida!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: