Has caigut en aquesta tendència de TikTok? T’expliquem els perills

per Redacció, el 22 de desembre de 2023 a les 10:00
La "filosofia delulu" s'ha posat molt de moda a TikTok, sobretot entre la població adolescent.

Aquest terme fa referència a una il·lusió desmesurada. És a dir, a una mentalitat extremadament optimista i esperançadora sobre el futur, que capacita als joves per a seguir les seves ambicions sense deixar-se desanimar per les dificultats.


La tendència té el seu origen a la cultura K-POP. Concretament, en el fanatisme que aquest gènere musical ha comportat. Els fans entren en un estat d'ensomni mental a causa de la il·lusió que els fa conèixer els seus artistes preferits.

Tot i que pot semblar un pensament molt positiu, en realitat pot ser molt perjudicial, ja que no sempre s'aconsegueix el que un vol i cal estar preparat/da per afrontar les adversitats.

 
@juliana_gonzalezl Hablemos un poquito de este termino famoso #delulu #manifestation #leydeatraccion #hablemos #fyp ♬ sonido original - Juliana González

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: